SveaVisa-Mastercard

  •   Vi hjälper dig hitta rätt produkt 
  •   Alltid låga priser
  •   Snabba leveranser (1-2 dagar)

Om oss

Affärsidé

Vår affärsidé går ut på att ha en långvarig relation med kunden. Vi vill att det ska vara lönsamt för dig som kund att köpa, hyra eller leasa dokumentlösningar från Dia Copy. Vårat bra bemötande, service samt att vi svarar på dina frågor är bland annat något du kommer att uppskatta.

Ny och rekonditionerad dokumentlösning

Hos oss finner du inte bara den senaste tekniken på dokumentlösningar utan även rekonditionerade skrivare, kopiatorer och multifunktionsskrivare. Många företag har inte råd att köpa nya professionella dokumentlösningar anpassade för företag - därför kan vi erbjuda rekonditionerade produkter som passar företagets budget.

Med detta menar vi att:

- Produkten är genomgången
- Inre och yttre rengöring är gjort
- Slitagedelar, valsar, matarullar är utbytta
- Senaste mjukvaran är uppgraderad

Jag söker en specifik skrivare

Vi har hjälpt många företag att ordna fram en specifik skrivare. Anledningarna kan vara många, den främsta orsaken är att deras nuvarande skrivare gått sönder och tonerkassetter har blivit över. Företaget letar förgäves efter en ny skrivare med överskotts toner som passar. Tyvärr hinner skrivaren bli en utgående modell och en ny skrivare är uteslutet. Hos oss kan du köpa din specifika rekonditionerade skrivare eller sälja dina överblivna tonerkassetter.

Historia

Dia Copy har funnits sedan 1998 och bolaget startades av Ali Dia. Företaget etablerade sig först i Gröndal. När tvärbanan byggdes vid sidan av butiken blev det svårt att lasta kopiatorer. Butiken stängdes och alla skrivare och kopiatorer flyttades till Bredäng, men även där var man tvungen att flytta på grund av att lagret inte räckte till. 2008 flyttades lagret till Snättringe och öppnade samtidigt en fysisk butik. Sedan 2010 finns vi i Kungens Kurva. Vi har idag över 350 skrivare, kopiatorer samt över 5000 tonerkassetter i lager. Alexander Dia tog över verksamheten år 2013.

Vilka är vi idag

Idag jobbar 5 personer hos Dia Copy. Vi har inga specifika roller, det är inte konstigt att vår VD måste springa ut för att hjälpa gubbarna med lastning av kopiatorer. Vilket är en del av vår charm, alla hjälps åt med det som behövs.

Alexander - VD, servicetekniker och säljare
Abdul - Servicetekniker
Hussen - Marknadsföring
Mokdad - Transportör
Ali - Inköpsansvarig

Org nr: 969764-4863
Vi innehar F-skattesedel

Telefon: 073-76 333 92
E-post: info@diacopy.se

Öppettider
Mån-Fre 09-17

 

Produkter

Handla

Information


Privatperson eller företagare?

Se våra priser med eller utan moms

Vänligen välj privat om du vill se priser inklusive moms eller företag för priser exklusive moms.

Privat Företag