SveaVisa-Mastercard

  •   Vi hjälper dig hitta rätt produkt 
  •   Alltid låga priser
  •   Snabba leveranser (1-2 dagar)

Hyra skrivare, kopiator & Multifunktionsskrivare i Stockholm

Att hyra en skrivare eller en multifunktionsskrivare är ett praktiskt och kostnadseffektivt alternativ för företag eller organisationer som behöver tillgång till högkvalitativ utskriftsteknik utan att behöva investera i dyra utrustningar. Istället för att köpa en skrivare eller en multifunktionsskrivare, kan du välja att hyra den från Dia Copy som erbjuder hyresavtal.

Hyra av skrivare och multifunktionsskrivare erbjuder flera fördelar

  1. Kostnadsbesparingar: Hyra av skrivare och multifunktionsskrivare är ofta billigare än att köpa en utrustning. Dessutom behöver du inte bekymra dig för underhåll eller reparation av utrustningen, vilket sparar pengar och tid.

  2. Flexibilitet: Hyra av skrivare och multifunktionsskrivare ger dig möjlighet att anpassa utrustningen till dina specifika behov. Du kan välja en utrustning som passar din budget, utskriftsvolym, utskriftskvalitet och funktionalitet.

  3. Uppdaterad teknik: Hyra av skrivare och multifunktionsskrivare ger dig tillgång till den senaste tekniken utan att behöva köpa en ny utrustning varje gång tekniken förändras. Det innebär att du alltid har tillgång till den senaste tekniken för att maximera effektiviteten.

  4. Miljövänligt: Hyra av skrivare och multifunktionsskrivare är ett miljövänligt alternativ, eftersom du minskar avfall och förbrukning av resurser. Dia Copy tar hand om återvinning av utrustningen när hyresavtalet upphör.

 

När du hyr en skrivare eller multifunktionsskrivare ingår ett serviceavtal som täcker olika aspekter av underhåll och reparation av utrustningen. Detta avtal omfattar:

  1. Tonerkassetter: Serviceavtalet inkluderar leverans av tonerkassetter för att säkerställa att du alltid har tillräckligt med förbrukningsmaterial.

  2. Reservdelar: Serviceavtalet omfattar reservdelar för att ersätta delar som har gått sönder eller behöver bytas ut.

  3. Teknikers resa och arbete: Om utrustningen behöver reparation eller underhåll kan tekniker komma till din arbetsplats för att utföra arbete på plats. Resor och arbetstid ingår i serviceavtalet.


Leverans och installation
Vi erbjuder leverans omgående för våra skrivare och multifunktionsskrivare. Frakten och installationen ingår i priset, så du behöver inte oroa dig för att fixa det själv. Dessutom erbjuder vi livstidsgaranti på våra produkter för att du ska känna dig trygg med ditt köp.

Med vår snabba leverans kan du börja använda din nya skrivare eller multifunktionsskrivare på nolltid. Vi tar hand om allt från frakt till installation, så du kan fokusera på att använda din nya utrustning. Och med vår livstidsgaranti kan du lita på att vi finns här för att hjälpa dig om du någonsin skulle uppleva problem.

Sammanfattningsvis erbjuder vi en komplett lösning för dina utskriftsbehov, med snabb leverans, installation och livstidsgaranti. Kontakta oss idag för att ta reda på mer om våra produkter och tjänster.

Nöjdkundsgaranti
Vi vill att alla våra kunder ska vara 100% nöjda med våra skrivare och multifunktionsskrivare, så vi erbjuder en nöjdkundsgaranti. Om du av någon anledning inte är nöjd med din nya utrustning kan du kontakta oss för att byta ut den mot en annan modell som bättre uppfyller dina behov.

OBS: Vi har endast möjlighet att hyra ut till företag i Stockholm. Använd gärna kontaktformuläret nedan för en offert alternativt ring 073-76 333 92

 

 


Produkter

Handla

Information


Privatperson eller företagare?

Se våra priser med eller utan moms

Vänligen välj privat om du vill se priser inklusive moms eller företag för priser exklusive moms.

Privat Företag